Фронтмен відомого рок-гурту презентує у Луцьку книгу «90/60/90»

06 Червня 2017
У луцькій книгарні «Є» відбудеться на презентація дебютної книжки засновника й соліста гурту «Мері» Віктора Винника «90/60/90».

Захід відбудеться 6 червня. Початок – о 18.30.

Про 90-ті роки минулого століття було сказано, написано і відзнято немало. Часи були складними, часом драматичними, але, безумовно, цікавими. Одна країна закінчилась, і на її уламках постали нові країни з людьми, які багато в чому виявились не готовими до таких кардинальних змін. Але ми пережили ці часи, і вони змінили нас, вони зробили нас такими, як ми є сьогодні.

Книжка «90/60/90» — це низка не нудних і не зовсім сентиментальних спогадів про 90-ті від очевидця й учасника подій. Ці часи припали на студентські роки автора. І він розповідає про них із позиції молодої незаангажованої людини. Книжка багато в чому автобіографічна, щоправда, автор зазначає, що не мав на меті написати автобіографію чи мемуари.

Він просто виклав деякі моменти свого тодішнього життя, а також тенденції та речі, які мали вплив і, зрештою, стали ілюстрацією 90-х. Це і музика, і література, і побутові речі, які тоді вважались нормою, а зараз, як мінімум, викликають подив. Також до книжки увійшли тексти пісень Віктора Винника, які він виконує разом із гуртом «Мері».




0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter